XRP rritet: + 66% krahasuar me javën e kaluar, çfarë ndodh?

Vetëm pak ditë më parë, ju shpjeguam se tregu i kriptomonedhave është ende në stanjacion dhe se shumë investitorë kanë filluar të veprojnë me shumë kujdes. Megjithatë, në orët e fundit, një token është rritur me gati 30%, duke arritur një rritje prej 66% krahasuar me një javë më parë.

Nuk po flasim për një kriptomonedhë jo të besueshme ose të sapo lançuar në treg, përkundrazi: XRP, token Ripple, i cili aktualisht tregtohet me 0,5394 Dollarë (+ 28,28% krahasuar me dje, +66 , 07% krahasuar me të premten e kaluar, sipas të dhënave të CoinMarketCap). Arsyeja për rritjen e papritur të tokenit duhet të varet nga përfundimi i afërt i procesit që e sheh Ripple kundër SEC-it amerikan, dhe i cili duhet të lirojë Ripple nga të gjitha akuzat e bëra nga agjencia e qeverisë amerikane.

Krahas XRP-së, megjithatë, peizazhi mbetet mjaft i pandryshuar në krahasim me analizën e fundit. Nga të dhënat ditore, shfaqet një tendencë rritëse për Bitcoin dhe Ethereum, të cilat rikuperohen përkatësisht 2.91% dhe 5.74% në baza ditore, por që në baza javore janë ende negative të mëdha (-2.50% për Bitcoin, -9.18% për Ethereum). .

E njëjta gjë vlen edhe për tokenin BNB të Binance, i cili shënon një + 4,09% krahasuar me ditën e djeshme, por nuk kalon 1% fitim në krahasim me javën e kaluar. Nga ana tjetër, bindëse është performanca e shkëlqyer e Cronos, token Crypto.com, i cili fiton 14.37% në një ditë të vetme dhe rikuperon të gjitha humbjet e ditëve të fundit, duke u vendosur në + 10% në baza javore.

Së fundi, ndër kriptovalutat e tjera theksojmë se edhe Cardano dhe Solana janë pothuajse në ekuilibër krahasuar me javën e kaluar falë të dhënave pozitive të orëve të fundit (përkatësisht + 5,33% dhe + 5,01%), që i sjell dy monedhat në orbitë. pothuajse në të njëjtin nivel me javën e kaluar. Performanca e DogeCoin është më bindëse, aktualisht tregtohet me 0,06158 dollarë dhe fiton 6,36% në baza ditore dhe 3,33% në baza javore. Përkundrazi, pavarësisht një pozitive gjatë 24 orëve të fundit prej 3.45%, Shiba Inu është ende në të kuqe prej 6.65% në terma afatmesëm.