Parashikimi shqetësues: Bitcoin në 8,000 dollarë

Nëse disa parashikojnë 100,000 dollarë për Bitcoin , të tjerët, nga ana tjetër, janë të bindur për një humbje. Ndër këta të fundit është Scott Minerd , Drejtor Kryesor i Investimeve i Guggenheim Partners, një firmë globale për investime dhe shërbime financiare këshilluese.

Këtë ai e ka treguar gjatë një interviste në mikrofonat e CNBC . Në fakt, të hënën e 23 majit ai njoftoi se parashikimet për mbretëreshën e kriptomonedhave ka shumë të ngjarë të jenë të tmerrshme . Por për këtë nuk ka dyshim, sipas asaj që tha.

Në të vërtetë, sipas Minerd, Bitcoin mund të bjerë edhe më shumë nga sa jemi mësuar nga paqëndrueshmëria e tij. Sipas tij, çmimi i tregtimit do të arrijë në 8000 dollarë në të ardhmen . Një parashikim që shqetëson shumë investitorë:

“Kur bie vazhdimisht nën 30,000 dollarë, 8,000 dollarë është minimumi përfundimtar, kështu që mendoj se kemi shumë më tepër hapësirë ​​për dobësitë, veçanërisht kur Fed është kufizues.”

Për ata që besojnë në këtë profeci, për fat të mirë, nuk ka vetëm Bitcoin në kriptosferë. Kjo është arsyeja pse është mirë të ndryshoni asetet dixhitale duke blerë disa dhe jo vetëm një. Ju mund të investoni në kriptovaluta duke hapur një llogari në BitMEX . Ky shkëmbim ofron gjithashtu një seksion kushtuar NFT dhe Fan Token.

Bitcoin do të humbasë sipas Scott Minerd të Guggenheim

Scott Minerd mbështeti qëndrimin e tij ndaj Bitcoin duke përmendur disa elementë që, sipas tij, mbështesin profecinë e 8000 dollarëve. Së pari, Rezerva Federale e SHBA me politikat e saj monetare kufizuese.

Gjithashtu, jo më pak e rëndësishme, vështirësia e Bitcoin për t’u rikuperuar pas rrëzimit të fundit të tregut të kriptomonedhave. Në fakt, mbretëresha e kriptove nuk mund të kalojë 30,000 dollarë, duke synuar kështu 35,000 dollarë, pragu psikologjik.

Tendenca, sipas Minerd, është të vazhdohet të bjerë, sikur diçka po e pengon këtë aset dixhital të shkojë drejt përmbysjes. Për më tepër, sipas tij, të gjitha kriptovalutat janë “junk”, por vetëm BTC dhe ETH do të mbijetojnë në të ardhmen:

“Shumica e këtyre monedhave nuk janë monedha, ato janë mbeturina. Unë nuk mendoj se ne kemi parë ende lojtarin dominues në kriptovalutat. Nëse do të ishim ulur këtu në flluskën e internetit, do të flisnim se si Yahoo dhe America Online ishin fituesit e mëdhenj. Unë nuk mendoj se ne kemi ende prototipin e duhur të kriptomonedhës. Unë mendoj se ethereum, mendoj se bitcoin do të jetë i mbijetuari.”

Kësaj deklarate të Minerd i shtohet edhe ajo e BQE -së e cila argumenton se Bitcoin nuk ka baza dhe është në rrezik të lartë . Megjithatë, ka shumë që besojnë në kriptosferën dhe vazhdojnë investimet e tyre në këtë sektor.

Ju gjithashtu mund ta bëni këtë duke hapur një llogari falas në një nga shkëmbimet e shumta të disponueshme. Sigurisht, është e domosdoshme të zgjidhni një që jo vetëm ofron zgjidhje të gjera për të promovuar forma të ndryshme tregtimi dhe investimi, por është edhe i sigurt. Ndër më të mirat është BitMEX i cili promovon një paketë të madhe kriptomonedhash, por edhe NFT dhe Fan Token . /zero1