2 kriptovaluta për t’u mbajtur nën vëzhgim këtë javë

Kriptovalutat po shënojnë ditë mjaft të “ftohta” për sa i përket çmimeve dhe tendencave. Në fakt, që nga fillimi i vitit trendi i përgjithshëm ka mbizotëruar në shenjën “minus” dhe jo në atë “plus”. Sidoqoftë, 2 kriptovaluta ia vlen t’i kushtoni vëmendje këtë javë pasi tendenca e tyre mund të ndryshojë drejtim duke e çuar çmimin në nivele tërheqëse. Po flasim për Bitcoin, mbretëreshën e kriptomonedhave dhe Chainlink. Mund të jetë e dobishme t’i blini ato drejtpërdrejt në Bitpanda, shkëmbimi plotësisht në përputhje me direktivat evropiane që krenohet me më shumë se 3 milion përdorues të kënaqur sipas të dhënave të Trustpilot.

Bitcoin u rrit mbi 38,500 dollarë këtë fundjavë. Duke stabilizuar midis 30 dhe 40,000 dollarë, është një hap larg zonës së rezistencës midis 40,000 dhe 43,000 dollarë. Megjithatë, fundjava e sapo përfunduar nuk ishte koha ideale për të bërë pazar, por kjo javë mund të rezultojë të jetë interesante.

Në fakt, Bitcoin është e para nga dy kriptovalutat që duhet mbajtur nën sy. Në thelb, nëse niveli aktual do të kalonte 39,600 dollarë, mund të shihnim një ndryshim trendi afatshkurtër. Prandaj, mundësia mund ta shtyjë BTC-në drejt 43,500 dollarëve. Një nivel interesant i konfirmuar nga demat që shohin momentin vendimtar për kripto-n këtë javë.

E dyta nga dy kriptovalutat për t’u mbajtur nën vëzhgim është Chainlink. Edhe pse arinjtë e morën çmimin nën 15 dollarë, ata nuk arritën të mbanin nivelet më të ulëta. Kjo është arsyeja pse blerja e tregtarëve më agresivë mund ta çojë çmimin më të lartë, duke e çuar atë, vlerësojnë analistët, në pothuajse 19 dollarë.

Nëse çmimi i tij do të qëndronte mbi 16,88 dollarë, atëherë ai mund të vazhdojë rritjen e tij, fillimisht duke kaluar 20 dollarë dhe më pas shumë mbi 23 dollarë.

Të dy kriptovalutat, Bitcoin dhe Chainlink, mund të blihen në Bitpanda, një shkëmbim i plotë i aftë për të kënaqur nevojat edhe të përdoruesve më kërkues.

Dy platforma të sigurta ku ju mund të bëni investimet tuaja në kriptomonedha janë Binance dhe cex.io. Këto dy platforma pranojnë pagesa edhe nga Shqipëria dhe Kosova. /zero1/